Psihoterapija v Celju in Psihoterapija v Ljubljanipoteka po inovativnem relacijskem družinskem modelu. Vključite se lahko sami, v paru, z otrokom ali kot celotna družina.Kako poteka?


Pokličite nas na tel.: CELJE: 03/429-55-80  oz. LJUBLJANA 040/130-155 ali nam pišite na External link opens in new tab or windowinfo@blizina.si in dogovorili se bomo za enkratni svetovalni razgovor. Enkratni svetovalni razgovor je namenjen razbremenitvi trenutne stiske in iskanju najboljše možne poti za reševanje težav, ki vas pestijo. Tako boste med drugim tudi »preverili« terapevta oz. terapevtko in se na podlagi pridobljenih informacij in lastnih občutkov lahko lažje odločili za vključitev v psihoterapevtski proces.

Srečanja potekajo izključno po predhodnem dogovoru.Oblika:


Psihoterapija poteka v obliki individualne, zakonske/partnerske in družinske terapije. Po enkratnem svetovalnem razgovoru se lahko vključite v psihoterapevtski ciklus, ki obsega 12 srečanj v 12. zaporednih tednih. Srečanja potekajo enkrat tedensko po petdeset minut. Celotni ciklus (tri mesece) se lahko glede na potrebe in vaše želje enkrat ali večkrat ponovi. Skupinska psihoterapija poteka 2x mesečno po dve uri in je zaprtega tipa.

Udeležba je prostovoljna in lahko terapevtski proces kadarkoli prekinete.Etika:


Psihoterapija se izvaja po načelih Etičnega kodeksa Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, kjer je na prvem mestu dobrobit klientov.Varovanje zasebnosti:


Vse informacije pridobljene po elektronski pošti, telefonu in na psihoterapiji se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004) in Etičnim kodeksom Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.Pogoji za vključitev:


Za kvaliteten  proces je nujno, da nanj prihajate v ustreznem psihofizičnem stanju. Psihoterapija ni možna s klientom, ki je pod vplivom močnih zdravil ali pod vplivom drog, alkohola. Pogoj za vključitev je prostovoljna odločitev posameznika.